Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Το σήμα της εβδομάδας: San Francisco City FC


Δημήτρης Βαρσάνης


Ήταν η μέρα των Ευχαριστιών την περασμένη εβδομάδα οπότε πάμε να κοιτάξουμε μια ομάδα από μια μικρή λίμνη. Παίζοντας στη Καλιφορνέζικη πόλη του Σαν Φρανσίσκο είναι ένα κλαμπ με ένα φανταστικό συντομογραφικό όνομα: S.F.C.F.C.

Η ομάδα άρχισε να αγωνίζεται στη San Francisco Soccer Football League (SFSFL) το 2002: ένα ημι-επαγγελματικό και ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Ξεκινώντας τη ζωή στο κατώτατο επίπεδο, η SF City FC άμεσα στράφηκε στο υψηλότερο επίπεδο του πρωταθλήματος μέχρι το 2012. Το πιο σημαντικό είναι ότι η SF City FC υπερηφανεύεται ότι είναι ένα σωματείο που ανήκει στους οπαδούς.

Το σήμα της SF City FC ενσωματώνει μερικά από τα εικονικά κομμάτια της μηχανικής που βρέθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο. Στα αριστερά μπορείτε να δείτε τη γέφυρα Golden Gate, ενώ στο κέντρο υπάρχει η Πυραμίδα Transamerica από την οικονομική περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Τέλος στα δεξιά βρίσκεται ο πύργος Sutro: ένας πανύψηλος πύργος κεραίας τηλεόρασης και ραδιοφώνου με ύψος 298 μέτρα που βρίσκεται σε ένα λόφο μεταξύ των Δίδυμων κορυφών και του Λόφου Sutro.

Δεν υπάρχουν σχόλια: