της «Μαγείρισσας»
Υλικά:
700 γραμμ. σπανάκι πλυμένο, καθαρισμένο και κομμένο όπως εσείς θέλετε
ένα μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
ρύζι κίτρινο, όσο θέλουμε
αλάτι
πιπέρι
λάδι
λεμόνι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέσα στο λάδι και μετά προσθέτουμε το σπανάκι και το τσιγαρίζουμε και αυτό μέχρι να βγάλει τα υγρά του. Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο νεράκι και το αφήνουμε να βράσει για ένα τέταρτο περίπου. Μετά ρίχνουμε το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν.
Αν θέλετε μπορείτε να το σβήσετε με το χυμό απο το λεμόνι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου