Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η στήλη της γεύσης - Μοσχάρι κοκκινιστό


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο μπούτι, σε μερίδες
ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Μισό ξυλάκι κανέλας
Μια κοφτή κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο
1 ντομάτα
αλάτι
πιπέρι
λάδι

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λάδι και το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε το μοσχαρίσιο μπούτι και το τσιγαρίζουμε απο όλες του τις πλευρές. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι την ντομάτα μας, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπάσουμε το μοσχάρι.

Στην συνέχεια το αφήνουμε να σιγοβράζει στην μεσαία σκάλα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Στην συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα του.

Σερβίρετε με πατάτες, πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.

Καλή σας όρεξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου