της «Μαγείρισσας»
Υλικά: (για 4 μερίδες)
1 πακέτο μακαρόνια
Σάλτσα
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
3 ντομάτες
2 κ σ. κάππαρη
2 κ.σ. ελιές
150 γρ. ανθότυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
Ενώ βράζουν, ψιλοκόβετε το σκόρδο, τις τομάτες και τις ελιές.
Βάζετε σε κατσαρόλα 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε όλα τα υλικά (εκτός από το ανθότυρο) για 5 λεπτά.
Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.
Σβήνετε τη φωτιά και ρίχνετε στα μακαρόνια το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Στο σερβίρισμα γαρνίρετε το κάθε πιάτο με λίγο ανθότυρο και – εάν έχετε και θέλετε - μαϊντανό και δυόσμο.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου