Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η στήλη της γεύσης - Αγκινάρες με αρακά και μάραθο


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:
600γρ, αγκινάρες
450γρ. αρακά
λίγο λάδι
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μάραθο
6 - 7 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 φρέσκια ντομάτα ξεφλουδισμένη και καθαρισμένη
λίγη ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε αρχικά τα κρεμμύδια και προσθέτουμε μετά τον αρακά με τις αγκινάρες. Τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί και ρίχνουμε στην συνέχεια την ντομάτα μας. Ρίχνουμε μετά νερό μέχρι να καλύψουμε όλο το φαγητό και ρίχνουμε την ζάχαρη και το αλατοπιπερώνουμε.

Το αφήνουμε να βράσει για 35 λεπτά μέχρι να χυλώσει η σάλτσα και 1 λεπτό πριν το βγάλουμε απο την φωτιά ρίχνουμε τον μάραθο και ανακατεύουμε με προσοχή.

Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου