της «Μαγείρισσας»
Υλικά:
1 κιλό φασολάκια
1 λίτρο νερό
80 γραμ. βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας αλατιού
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανού
Εκτέλεση:
Βράζετε τα φασολάκια μέσα σε ζεματιστό και αλατισμένο νερό σε μια κατσαρόλα, ξεσκέπαστα για να μείνουν πράσινα. Μόλις τα βράσετε, τα στραγγίσετε και τα τηγανίζετε - τσιγαρίζετε με το βούτυρο μαζί με ψιλοκομμένο μαϊντανό και το μπαχαρικό της αρεσκείας σας.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου