Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η στήλη της γεύσης - Φρυγανιές με αυγό και μέλι


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:

  • φρυγανιές χωριάτικες ή πολύσπορες
  • 1-2 αβγά
  • λίγο μέλι
Εκτέλεση:

Χτυπάτε τα αβγά σε ένα μπωλ. Στη συνέχεια βουτάτε μία μία τις φρυγανιές στο αβγό και τις τηγανίζετε για λίγο (για να ψηθεί το αβγό) σε λίγο λάδι. Δε θα χρειστεί περισσότερο από ένα λεπτό και για τις δυο πλευρές.

Σερβίρετε αμέσως με μέλι (όταν είναι ζεστές, το μέλι απλώνεται καλύτερα).

Καλή σας όρεξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου