Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η στήλη της γεύσης - Ένα γρήγορο πρωινό


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:

  • Όσες φέτες ψωμιού θέλετε
  • 1 αυγό ανά 4 φέτες (μέτριες)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • τυρί τριμμένο
  • γαλοπούλα
  • ό,τι άλλο υλικό επιθυμείτε για σαλάτα
Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε λίγο λάδι. Καθώς χτυπάτε τα αυγά, ρίχνετε το αλάτι, πιπέρι, τυρί τριμμένο και μετά βουτάτε και τις φέτες για 2 δευτερόλεπτα περίπου τη κάθε πλευρά. 

Κατόπιν τις ρίχνετε στο τηγάνι και αφήνετε την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει. 

Σερβίρετε τις φέτες με την γαλοπούλα και ό,τι άλλα υλικά σαλάτας θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου