Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η στήλη της γεύσης - Χταπόδι με Πατάτες στο Φούρνο


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:
  • 1 κιλό χταπόδι
  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
  • 200 ml. ελαιόλαδο
  • ρίγανη
  • θυμάρι
  • αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:

Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια στην συνέχεια πλένετε το χταπόδι και το κόβετε σε κομμάτια .
Βάζετε το χταπόδι με τις πατάτες σε ταψί και αφού το αλατοπιπερόσετε, το  πασπαλίζετε  με την ρίγανη, το θυμάρι και περιχύνετε κρασί και λάδι .
Ψήνετε το φαγητό σας για μια ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι και το σερβίρετε.
Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου