της «Μαγείρισσας»
Υλικά:
- 1 κιλό χταπόδι
- 1 κιλό πατάτες
- 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
- 200 ml. ελαιόλαδο
- ρίγανη
- θυμάρι
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια στην συνέχεια πλένετε το χταπόδι και το κόβετε σε κομμάτια .
Βάζετε το χταπόδι με τις πατάτες σε ταψί και αφού το αλατοπιπερόσετε, το πασπαλίζετε με την ρίγανη, το θυμάρι και περιχύνετε κρασί και λάδι .
Ψήνετε το φαγητό σας για μια ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι και το σερβίρετε.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου