Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η στήλη της γεύσης - Αυγοφέτες


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:
  • 5 φέτες ψωμί (μετρίου πάχους)
  • 2 αυγά
  • λίγο αλάτι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βάζετε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Χτυπάτε τα αυγά προσθέτοντας και λίγο αλάτι. Βουτάτε τις φέτες στο αυγό και τις τηγανίζετε και από τις 2 πλευρές. Σερβίρονται τοσο με τυρί και ζαμπόν όσο και με μέλι ή ζάχαρη. 

Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου