Γιατι η ζωή ενός δημοσιογράφου είναι ένας συνεχής πόλεμος!
Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014
Η στήλη της γεύσης - Τηγανιτές μελιτζάνες
της «Μαγείρισσας»
Υλικά
3 μελιτζάνες
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι και λάδι
1 αυγό
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζετε, κόβετε σε φέτες, αλατίζετε, αλευρώνεται και βουτάτε στο χτυπημένο αυγό τις φέτες. Στην συνέχεια τις τηγανίζετε σε ζεματιστό λάδι για 4 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου