Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΛΕΦΕΔ: Εκπαίδευση στην διάβαση υδάτινου κωλύματος


Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου διεξήχθη σε περιοχή πλησίον της πόλης της Θεσσαλονίκης εκπαίδευση στην διέλευση υδάτινου κωλύματος από μέλη της Μητροπολιτικής ΛΕΦΕΔ Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν ολιγόλεπτης θεωρητικής  εκπαίδευσης στην προετοιμασία των υλικών γενικά, στεγανοποίηση υλικών εξάρτησης- σάκους μακράς διαβίωσης, έλεγχος και επισήμανση αδυναμιών ακολούθησε πρακτική εκπαίδευση στη λίμνη όπου οι άνδρες ασκήθηκαν μεμονωμένα αλλά και ομαδικά στην κολύμβηση με σάκους μακράς διαβίωσης  ως πλωτήρα, είσοδος και έξοδος από το νερό καθώς και τακτικές εξασφάλισης της απέναντι ακτής, ασκήθηκαν επίσης στην κολύμβηση ανά τμήμα  τεσσάρων ανδρών με τα σακίδια τους καθώς και έλκοντας  κανό φορτωμένο με σάκους μακράς διαβίωσης .

Έγινε σαφές από όλους πόσο δύσκολη είναι η τακτική κολύμβηση με ρούχα και ότι αυτή η εκπαίδευση είναι η αρχή και χρειάζεται πολλή ατομική και ομαδική δουλειά για το αντικείμενο.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η λέσχη: «Συνεχίζουμε την εκπαίδευση ,συνεχίζουμε την προετοιμασία ,δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το κάνουμε ,το οφείλουμε στο Έθνος ,την Πατρίδα , σε μας και τα παιδιά μας» .






Δεν υπάρχουν σχόλια: