Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Δύο ιστορίες και ένα παραμύθι για την Θεσσαλονίκη



Την Πέμπτη, 4 Απριλίου, στη Δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Παύλου Μελά στην δημοτική ενότητα της Πολίχνης (Ιμβρου 2) θα γίνει η παρουσίαση του  του βιβλίου της συγγραφέως κας Αναστασίας Τσιόλια -Κοτρώτσου με τίτλο «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ένα βιβλίο: δυο ιστορίες και ένα παραμύθι».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει διαδραστικά,  με  παιδιά της Α' Τάξης Δημοτικού με την συγγραφέα να διαβάζει μια από τις ιστορίες του βιβλίου.
Στο τέλος της εκδήλωσης, θα  δοθεί από ένα αντίτυπο στους συμμετέχοντες μαθητές των σχολείων που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.
 
 
Η κα Αναστασία Τσιόλια -Κοτρώτσου σπούδασε παιδαγωγικά, ειδική  Αγωγή και δημόσιες σχέσεις. Εργάστηκε ως διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου. Δούλεψε εθελοντικά για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε δημόσιο σχολείο. 
Άλλα βιβλία της είναι: «Η παρέα πάει διακοπές», «Αλφαβητάριο 1ο με τον Αίσωπο», «Καλημέρα Ειρήνη», «Παρέα με την Ειρήνη».
 
Το νέο βιβλίο της κ. Τσιόλα - Κοτρώτσου, παρουσιάζει, παραστατικά, μια διαχρονική ιστορία της πόλης της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά, απο της διάφορες ιστορικές περιόδους, που παρουσιάζει την ζωή αλλά και τα γεγονότα της πόλης.
 
Η παρουσίαση, διοργανώνεται απο την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με το τμήμα Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: