Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πασχαλινή αλληλεγγύη στην Θεσσαλονίκη!


Στα πλαίσια των δράσεων στήριξης των αδύνατων κοινωικά ομάδων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, θα διανείμει τρόφιμα κατα την διάρκεια των ημερών του Πάσχα.

Η διανομή των τροφίμων θα λάβει χώρα την Μ.Πέμπτη, 2 Μαίου,απο της 10:00 - 12:00, στους χώρους της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, της 3ης, 4ης και 5ης Δημοτικής κοινότητας και για τους απόρους της 1ης και 2ης, απο το κτίριο της οδού Μοναστηρίου 53-55 ( Διεύθυνση κοινωνικής προστασίας και Δημόσιας υγείας).

Επίσης, στο Άλσος της Νέας Ελβετίας, θα παρατεθεί απο τον Δήμο, πασχαλινό γεύμα για τους απόρους συνανθρώπους μας, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαίου, απο της 12:00 - 14:00.

''Κατα της ημέρες του Πάσχα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στηρίζει ιδιαίτερα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να αντεπεξέλθουν, σε μια δύσκολη συγκηρία.'' τόνισε σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης, κ. Καλυψώ Γούλα.

Τα τρόφιμα που θα διανεμειθούν προέρχονται απο δωρεές φορέων(Ίδρυμα Μποδοσάκη, Λέσχη Αρτοζαχαροπλαστών Ελλάδος) και επιχειρήσεις τροφίμων(Lidl, ΑΒ Βασιλόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: