Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Το Όνειρο της Κίκι στο καφέ Θέα/tro



Οι εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Δημήτρης Οικονόμου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου μας με τίτλο "Το Όνειρο της Κίκι" που θα γίνει στο καφε θεα/tro (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξανδρου 2, στο βασιλικο θέατρο το Σάββατο  30 Ιανουαρίου στις 19:00.

Τα ονόματα των ομιλητών είναι:
Λένα Σιταρά - Θεατρολόγος
Σόφη Κασούρη - Ηθοποιός
Φρίντα Ξύστρου - Ψυχοθεραπεύτρια

Ακόμη θα ακούσουμε αποσπάσματα από:

Βάσω Βαφειάδου - Ηθοποιός
Κέλλυ Κυρμπάση - Ηθοποιός
Μαρία Πρέκα - Σοπράνο/Ηθοποιός

Επίσης στο χώρο θα υπάρχει και έκθεση ζωγραφικής βασισμένη στο βιβλίο, με τίτλο "Kiki de Montparnasse" της Όλγας Κωστελίδου (εικονογράφος του βιβλίου).



Ο Δημήτρης Οικονόμου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Όπως λέει ο ίδιος, είναι με το ένα πόδι εδώ και το άλλο πόδι εκεί!

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ωστόσο, από μικρό τον κέρδισε το θέατρο και έχει να θυμάται συμμετοχές σε θεατρικές ομάδες και παραστάσεις μέχρι και σήμερα.

Η γραφή ξεκίνησε συστηματικά τα τελευταία χρόνια αν και γράφει από το 2007.

Τα Πρόσωπα Αισθήσεων (Εκδόσεις Πηγή) είναι το πρώτο του βιβλίο.

Oλα έτσι ήταν. Έτσι ακριβώς. Να! Μόνο αυτό το καβαλέτο πρέπει να είναι λίγο πιο δεξιά. Ποιος να το φανταζόταν, ε; Ότι θα αποτυπωνόταν το κορμί μου σε πίνακα …κι όχι μόνο.

Να! Κι αυτή η φωτογραφική μηχανή… …εγώ το ’λεγα στον Μαν Ρέι ότι δεν αισθανόμουν και πολύ καλά να με φωτογραφίσει αλλά εκείνος μου έλεγε να μην αγχώνομαι και πως όταν ο Μαν φωτογραφίζει, τότε ο φακός βλέπει αυτό που θέλει εκείνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: