Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η λογομαχία που οδήγησε σε φόνο!



Ο 26χρονος φίλος της ήταν ο δολοφόνος της άτυχης 39χρονης που βρέθηκε νεκρή σε ερημική τοποθεσία στο Πόρτο Γερμενό.

Αναλυτικά, την Τέταρτη 15-5-2013 δηλώθηκε από τους οικείους της στο Τμήμα Ασφάλειας Κερατσινίου, ότι η 39χρονη αγνοείτο από τις πρωινές ώρες της 14-5-2013.

Στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας, κλήθηκε προς εξέταση και ο 26χρονος φίλος της. Μάλιστα, σε έρευνα που ενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας της 39χρονης, το κινητό της τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε πριν την εξαφάνισή της.

Κατα την διάρκεια της εξέτασης του όμως, έπεσε σε αντιφάσεις και αφού δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα ανευρεθέντα, στο αυτοκίνητο του αντικείμενα, τελικά ομολόγησε ότι τις νυχτερινές ώρες της 14-5-2013 στραγγάλισε με τα χέρια του την 39χρονη, στο εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό, μετά από έντονη λογομαχία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.
Στη συνέχεια αφού τύλιξε σε κουβέρτα το πτώμα, το μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία 1,5 χιλιόμετρο περίπου μακριά από το εξοχικό του και το απέκρυψε μέσα σε θαμνώδη έκταση, όπου και ανευρέθη από τους αστυνομικούς, μετά από υπόδειξη του δράστη .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: