Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ISIS: Μανάδες - στρατιωτικούς εκπαιδευτές ο ιδανικός συνδυασμός για τους τζιχαντιστές


Σε ένα πιο βαθύ, με μακροπρόθεσμες προοπτικές τζιχάντ, επιδιώκει να μετατρέψει τον πόλεμο κατά των απίστων το οποίο έχει κηρύξει το ισλαμικό κράτος toy ISIS όπως φαίνεται απο ένα βιβλίο/οδηγό τσέπης το οποίο έχει εκδώσει το τζιχαντιστικό κράτος και το οποίο αναφέρεται στον ρόλο της μουσουλμάνας μητέρας αλλα και την πρέπουσα διαπαιδαγώγηση την οποία πρέπει να προσφέρει στο παιδί της, πάντα στα πλαίσια της Τζιχάντ.

Το βιβλίο το οποίο τιτλοφορείται «Ο ρόλος των μητέρων στην τζιχάντ» τονίζει ήδη απο τοην εισαγωγή του πως: «ο ρόλος της μητέρας για τον σκοπό της τζιχάντ δεν έχει να κάνει μόνο με την ψυχική ανατροφή των παιδιών αλλα και με την σωματική ανάπτυξη και κυρίως των στρατιωτικών ικανοτήτων των τέκνων τους».


Το κλειδί της επιτυχίας σε αυτό τον στόχο είναι, σύμφωνα με τους τζιχαντιστες, η μητέρες να ξεκινήσουν την εκπαίδευση ήδη απο την πρώτη μέρα ζωής των παιδιών τους. «Μην περιμένετε να γίνουν 7 ετών για να αρχίσετε» τονίζεται στο βιβλίο « μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά τότε».

Προτρέπει μάλιστα τις μητέρες να εξιστορούν στα παιδιά τους, ήδη απο την κούνια, εν είδη παραμυθιών, πολεμικά κατορθώματα της ISIS ενώ απαγορεύουν δια ροπάλου την τηλεόραση καθώς προκαλεί « αλλοίωση της ψυχικής και της νοητικής ικανότητας των παιδιών», αλλα επιτρέπει την χρήση πολυμέσων που θα αποσκοπούν την ενίσχυση του « πνεύματος του τζιχαντιστή» για αυτό προτρέπει της μητέρες να αγοράζουν για τα παιδιά τους εικονογραφημένα στρατιωτικά βιβλία video, cd και να επισκέπτονται μαζί με τα παιδιά τους παρόμοια sites.


Μάλιστα τις προτρέπει να κατασκευάσουν έναν σάκο - ανδρείκελο για την εκπαίδευση των παιδιών τους στις πολεμικές τέχνες αλλα και να μάθουν να ελένχουν τον θυμό τους. Όσον αφορά τώρα για την εκπαίδευση των στρατιωτικών ικανοτήτων των παιδιών τους το βιβλίο προτείνει της μανάδες να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους απο παιδικά όπλα ή νεροπίστολα ώστε να δοκιμάζουν  τις σκοπευτικές τους ικανότητες. «Σε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει και το γνωστό παιχνίδι με τα βελάκια καθώς η συχνή ενασχόληση με αυτό θα τα έκανε αρκετά ικανά στο σημάδι αλλα και σε φυσικό επίπεδο, καλό στην εστίαση των οφθαλμών του», συμπληρώνει το βιβλίο.

Ακόμα, το βιβλίο - οδηγός προτρέπει της μητέρες να αφήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με την ιππασία, τοξοβολία, κολύμπι, προσανατολισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: