Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στην Νεάπολη!




Ο πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ Γερμανίας, Αντρέ Βιεϊρίνια, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του ΑΣ Νεάπολης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σάββα Δημητριάδη, πραγματοποίησε το μεσημέρι εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη με θέμα συζήτησης την ενίσχυση των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Δήμου.



Κατά την εγκάρδια και φιλική συνομιλία που εκτυλίχτηκε, ο πρώην άσσος του ΠΑΟΚ, ανέπτυξε τις σκέψεις και τα σχέδιά του για την υποστήριξη των ακαδημιών στην περιοχή. Παράλληλα, κατέθεσε προτάσεις και ιδέες για μια στενή συνεργασία με το δήμο για μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης τμημάτων υποδομών και βελτίωσης των όρων και προϋποθέσεων καλλιέργειας του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες, ενώ εξετάστηκαν ζητήματα εγκαταστάσεων και υποδομών. Επίσης, κατέθεσε προτάσεις και ιδέες για μια στενή συνεργασία με το δήμο για μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης τμημάτων υποδομών και βελτίωσης των όρων και προϋποθέσεων καλλιέργειας του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες, ενώ εξετάστηκαν ζητήματα εγκαταστάσεων και υποδομών.   



''Αγαπώ τα παιδιά, έχω πάθος με τα πιτσιρίκια και αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω ώστε να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο'', ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α.Βιεϊρίνια, μεταφέροντας τις δικές του εμπειρίες από τα παιδικά του χρόνια όταν πρωτοξεκινούσε από τα τμήματα της Γκιμαράες στην Πορτογαλία.



Ενώ απο την μεριά του ο κ. Δανιηλίδης  εκφράζοντας τις ευχές του για ''γρήγορη και καλή επάνοδο στην Θεσσαλονίκη'', τόνισε απο την μεριά του ότι ''χαίρομαι ιδιαίτερα που υποδέχομαι έναν άσο του ποδοσφαίρου που τίμησε την Θεσσαλονίκη κι αγαπήθηκε από τους φιλάθλους όσο λίγοι ποδοσφαιριστές. Θα είναι μεγαλύτερη η χαρά μας να τον έχουμε και πάλι δίπλα μας, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που τον έχουν ως πρότυπο ποδοσφαιριστή''.



Δεν υπάρχουν σχόλια: