Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η «Αλλιώτικη Παρέα» των... μεγάλων παιδιών του Παύλου Μελά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, 1.500 περίπου μέλη και φίλοι των ΚΑΠΗ του δήμου Παύλου Μελά έστησαν ένα μεγάλο γλέντι που διοργανώθηκε από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Παύλου Μελάστη Μονή Λαζαριστών, με χορό, ζωντανή μουσική, κρασί και πολύ κέφι,

Τα «μεγάλα παιδιά» του δήμου Παύλου Μελά είχαν την ευκαιρία να χορέψουν ποντιακά, θρακιώτικα και ρεμπέτικα τραγούδια αλλά και να απολαύσουν μουσικοχορευτικές πιρουέτες και ταγκό από επαγγελματίες χορευτές. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν και θεατρικά μονόπρακτα ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Στους παρευρισκόμενους διανεμήθηκε γεύμα με κρασί και γλυκά.


Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλους εκείνους που στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια πλάι στα ΚΑΠΗ.

Στην γιορτή παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, ο οποίος συνομίλησε και χαιρέτισε τους παρευρισκομένους «Στις δύσκολες μέρες που περνάμε προσπαθούμε να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους ανθρώπους που μας χρειάζονται περισσότερο. Ο δήμος υποστηρίζει τους πολίτες που διανύουν την γ΄ ηλικία της ζωής τους προκειμένου να συνεχίσουν να διατηρούν την αυτονομία, την κοινωνική συμμετοχή την επικοινωνία και την αυτάρκειά τους.


Και τα 8 ΚΑΠΗ στην πόλη μας έχουν καθιερωθεί στην συνείδησή μας σαν ένας θεσμός που στηρίζει, προστατεύει, ψυχαγωγεί και σε τελευταία ανάλυση ενθαρρύνει τους ηλικιωμένους μας να είναι δραστήρια άτομα μέσα στη κοινωνία Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά μάχες για να διαβούν οι ηλικιωμένοι σε αξιοπρεπείς συνθήκες στοοικείο και κοινωνικό τους περιβάλλον αλλά και να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια.



Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: