Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τον πρώτο λόγο στην προστασία της Ελισάβετ τον έχει η φρουρά της!


Χαμός έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με την παραπάνω φωτογραφία η οποία δείχνει έναν στρατιώτη - μέλος της φρουράς της Βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας να προτάσσει το τυφέκιο του προς σε έναν τουρίστα που είχε μια άγρια κόντρα με τον αστυνομικό μέλο της αστυνομικής φρουρά προστασίας του Παλατιού.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή έξω απο το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο διάρκειας 5 λεπτών μεταξύ του 32χρονου τουρίστα Gareth Scanlan και ενός αστυνομικού. Ο κ. Scanlan απαιτούσε να εισέλθει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ενώ είχε παρέλθει το ωράριο εισόδου τουριστών στο παλάτι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο συγκεκριμένος φρουρός άρπαξε το τυφέκιό του, άφησε το πόστο του το οποίο ήταν η σκοπιά της νότιας κεντρικής πύλης του Παλατιού και διένυσε τα 50 μέτρα, που τον χώριζαν απο το περιστατικό. Όταν έφτασε εκεί ακούστηκε ο εξής διάλογος: Scanlan : τώρα είσαι άνδρας ε;! Φρουρός: «Ναι είμαι άντρας τώρα τη θες;

Το περιστατικό έληξε ομαλά με τον Φρουρό να τον απομακρύνουν οι συνάδελφοί του ενώ τον κ.  Scanlan να τίθετε σε έναν μικρό περιορισμό απο τους αστυνομικούς του Παλατιού μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Δεν υπήρξε καμιά σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: