της «Μαγείρισσας»
Υλικά:
½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 κοφτή κουταλίτσα μοσχοκάρυδο
1 κοφτή κουταλίτσα πιπέρι
λίγο αλάτι
μισό ξιλάκι κανέλα
μισό κουτί πουμαρό
ένα μεγάλοωψιλοκομμένο κρεμύδι
λίγο μαιντανό (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το λάδι και μετά ρίχνουμε το κιμά και τον τσιγαρίζουμε και αυτόν. Μόλις τσιγαριστή ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο, την κανέλα και την ντομάτα και λίγο νερό και στην συνέχεια το αφήνουμε να βράσει μέρι να μείνει μόνο με την σάλτσα του.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε νερό για να βράσουμε τα μακαρόνια κατα την προτίμησή σας
Καλή σας όρεξη:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου