Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ!

Εξαρθρώθηκε μετά απο σύλληψη τρειών ατόμων, μία γυναίκας 29 χρόνων και δύο άντρες 30 και 50 χρόνων αντίστοιχα,ενώ αναζητούνται και άλλοι τρείς συνεργοί τους, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών.



Αναλυτικά, η 29χρονη μετέβη με τον σύντροφό της, ο οποίος αναζητείται, από τη χώρα τους στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γεννήσει και στη συνέχεια να το διαθέσουν προς υιοθεσία, αντί του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ. Στο νοσοκομείο που θα γεννούσε, τους περίμενε μια 39χρονη ομοεθνής τους, η οποία ομοίως αναζητείται, όπου τους οδήγησε στο εν λόγο νοσοκομείο  και θα  μεσολαβούσε, προκειμένου το νεογνό τους, να δοθεί προς υιοθεσία σε ζευγάρι.

Μετά απο αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, συννελήφθει η 29χρονη που είχε ήδη γςννήσει και  οι άλλοι δύο συλληφθέντες, μέλη του κυκλώματος, που ενεργώντας κατ΄εντολή της 39χρονης, αποπειράθηκαν να διευκολύνουν την 29χρονη στην παραλαβή του νεογνού και στην περαιτέρω μεταφορά του σε ασφαλές μέρος, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών της αγοροπωλησίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: