Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΑΣΙΝΗ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ!



Δεντροφύτευση πραγματοποίησε ο Δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρατάσιου και με άλλους τοπικούς φορείς όπως οι Φίλοι Πρασίνου Θεσσαλονίκης, το Δίκτυο Βιωσιμότητας Δυτικών συνοικιών Θεσσαλονίκης, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ευκαρπίας, ο σύλλογος Μακεδονία Ευκαρπίας, η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, οι Φίλοι του Δάσους, οι Περιαστικοί Καλλιεργητές Καρατάσιου, η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων δήμου Παύλου Μελά, το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου ΓΕΛ Πολίχνης και το Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η οριστική απόδοση του Στρατοπέδου Καρατάσσιου, ως μητροπολιτικό πάρκο, στους κατοίκους της Δυτικής Θεσσαλονίκης.



Όπως δήλωσε άλλωστε και ο δήμαρχος του Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, ''Τα στρατόπεδα ανήκουν στις τοπικές κοινωνίες. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αρπάξει την περιουσία αυτή, σε κανέναν δε θα επιτρέψουμε να παίξει με τη μοίρα του τόπου. Παρεμβαίνουμε και δέιχνουμε με ειρηνικό -προς το παρόν- και δημιουργικό τρόπο τις διαθέσεις μας.

Σε συνεργασία με το τοπικό κίνημα προχωράμε στην αναμόρφωση του χώρου. Πρόκειται για μία ήπια επιθετική κίνηση της τοπικής κοινωνίας ενάντια σε όσους λαχταρούν να βάλουν στο χέρι τα στρατόπεδα, σε όσους επιδιώκουν να ξεπουλήσουν την περιουσία των δημοτών μας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: