Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ!


Με την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας και την εκλογή νέων μελών, τρειών δημοτικών οργάνων, ξεκίνησε το 2013 για το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών.




''Να δεσμευτούμε όλοι ότι θα εντείνουμε την προσπάθειά μας, αφήνοντας πίσω τον κακό μας εαυτό, ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει περισσότερο λειτουργικό και παραγωγικό. Οφείλουμε να επιτύχουμε περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα ώστε ο δήμος μας να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στην αποστολή του που είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, αλλά κυρίως να συμβάλλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των συνδημοτών μας, οι οποίοι θεωρούν τις δημοτικές υπηρεσίες ως αποκούμπι στο δύσκολο αγώνα που δίνουν'' ανάφερε στο πρώτο του διάγγελμα στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Ενώ τόνισε προσθέτωντας πως: ''ο δήμος Νεάπολης-Συκεών είναι ένας υγιής και οικονομικά ισχυρός δήμος, γεγονός που μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία των στόχων του, σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, είναι ο πρώτος δήμος σε καταθέσεις, μεταξύ των 325 δήμων της χώρας, στοιχείο που σε συνδυασμό με τη στελέχωσή του και την υλικοτεχνική υποδομή του μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε μεγάλα έργα και φιλόδοξα προγράμματα''.



Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας με τον κ.Δανιηλίδη να εκφράζει τις ευχές του προς όλους για ''υγεία, δημιουργικότητα και ευτυχία'', ενώ ανάλογες ευχές απηύθυναν και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Ακολούθησαν, τέλος, οι ψηφοφορίες για την εκλογή των νέων μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

Δημοτικό συμβούλιο:
Πρόεδρος επανεξελέγη ο Αντώνης Σαουλίδης με 26 θετικές ψήφους (13 κατά), αντιπρόεδρος ο, προερχόμενος από τη μείζονα αντιπολίτευση, Περικλής Χατζηκυριάκου (23 υπέρ, 16 κατά) και γραμματέας η προερχόμενη από τη συμπολίτευση Μαρία Δρόσου-Σαμαρά (30 υπέρ, 9 κατά), λόγω άρνησης της ελάσσονος αντιπολίτευσης να εκλέξει γραμματέα, όπως προβλέπεται στον «Καλλικράτη».
Τέλος, η νέα σύνθεση των δύο Επιτροπών διαμορφώθηκε ως εξής:

►ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Γ.Χατζησάββας (29), Αν.Τσακιρίδης (31), Σ.Καλπαζίδης (26), Μ.Πάππου (31), Αντζ.Ισαακίδη (27), Δ.Ζιγκερίδης (30), Σ.Σιωμάδης (29), Ειρ. Κατσάνη-Τερζηβασιλειάδου (22) – Αναπληρωματικά μέλη: Μ.Λιάπη-Πενλόγλου (29), Δ.Απατσίδης (29), Μ.Μαντζαρίδης (33), Κ.Κυζιρίδης (33), Β.Μιχαηλίδης (28).

►ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ: Ντ.Ζωγόγιαννης (31), Στ.Γκατζές (32), Χ.Σινάνης (32), Δ.Μασλαρινός (32), Ν.Βαρσάμης (30), Γ. Φαρλαλής (31), Ε.Τόττας (29), Αγγ.Καραγεωργίου (30) – Αναπληρωματικά μέλη: Μ.Βουλγαρίδης (32), Θ.Κυζιρίδης (28), Αντζ.Ισαακίδη (27), Ηλ.Ζάχαρης (30), Β.Μιχαηλίδης (30).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: