Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Για απόπειρα της εφημερίδας ''ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ'' να παρουσιάσει ως ''τρελούς αναφέροντας στο φύλλο της Κυριακής 20.1.2013 (φωτ.) ότι δεν διέσυραν, δεν συκοφάντησαν, δεν λασπολόγησαν κανέναν, αλλά απλά και μόνο παρέθεσαν τον κατάλογο των ελεγχόμενων (δημάρχων)'' αναφέρει σε δήλωση του, ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών και ένας απο τους θιγόμενους του συγκεκριμένου άρθρου, κ. Σίμος Δανιηλίδης.

Ο κ. Δανιηλίδης, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη δήλωσή του για το αποτέλεσμα της εξώδικης επιστολής που απέστειλε στην εφημερίδα, κάνει λόγο πως '' μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η αναμενόμενη απόλυτη και ξεκάθαρη αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψης των εμφανιζόμενων –ούτε λίγο ούτε πολύ- ως διεφθαρμένους και απατεώνες. Αντ’ αυτού, υπό την έντονη διαμαρτυρία δημάρχων, που απέστειλαν εξώδικες επιστολές στην εφημερίδα, μεταξύ των οποίων και εγώ, είδαμε την εφημερίδα να επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις καταφεύγοντας στην επιλεκτική δημοσίευση αποσπασμάτων και μικρών τμημάτων των εξωδίκων, πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτόν απενοχοποιείται και εξαγνίζεται''.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, ο κ. Δανιηλίδης, δηλώνει πως ο αγώνας του ίδιου και των υπόλοιπων, θιγόμενων δημάρχων ''θα συνεχιστεί έτσι ώστε οι συκοφάντες και οι ψευδολόγοι να αναγκαστούν ολοκληρωτικά και καθαρά να ζητήσουν συγγνώμη, αντί να επιχειρούν την απενοχοποίησή τους δια της πλαγίας οδού φιλοξενώντας κατ’ επιλογήν τμήμα της εξώδικης διαμαρτυρίας μου. Είναι υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουν την τιμή και την υπόληψή μας και θα αναγκαστούν να το κάνουν είτε δημοσιεύοντας αυτοβούλως ολόκληρη την εξώδικη διαμαρτυρία μου, είτε δια της δικαστικής οδού''.

Τέλος, ο κ. Δανιηλίδης σημειώνει πως ''δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι μπροστά σε οποιαδήποτε σκοπιμότητα και σε οποιοδήποτε συμφέρον υπηρετούν αυτού του είδους πρακτικές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: