Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

WELCOME TO CITADEL!

Στην δημιουργεία χωριού - φρούριου, στα πρότυπα της Disneyland, μόνο για όσους δηλώνουν πατριώτες, θα προχωρήσουν Αμερικανοί αυτόνομοι εθνικιστές στην Πολιτεία του Αιντάχο των Η.Π.Α, με την ονομασία ''CITADEL''.



Η συγκεκριμένη προσπάθεια, ξεκίνησε ως σκέψη το 2012 και έχει αρχίσει σιγά - σιγά να υλοποιήται. Σκοπός του ενχειρήματος, όπως αναφέρεται στο site τους, είναι η δημιουργεία μιας άναρχης κοινότητας, με συγκεκριμένους όμως κανόνες, που θα αποτελείται απο ανθρώπους που υοθετούν την άποψη περι ελευθερίας του Tomas Jefferson, διακατέχονται απο τα ιδανικά των Πατέρων του αμερικανικού έθνους, θεωρούν τους εαυτούς τους πατριώτες, θέλουν οικειοθελώς να ζήσουν με άλλους που έχουν τα ίδια πιστεύω με αυτούς και που είναι έτοιμοι, μαζί τους, να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, την οικογένειά τους και την ελευθερία τους σε μία ενδεχόμενη αμερικανική οικονομική κατάρευση ή οικολογική καταστροφή.

 Όπως δηλώνουν οι ίδιοι, ξέρουν ότι σε μαρξιστές, σοσιαλιστές, φιλελεύθερους και αστούς Ρεπουμπλικανούς, αυτή η προσπάθεια θα μοιάζει ανοησία, με βάση το δικό τους τρόπο ζωής και οπτικής, αλλά αδιαφορούν.

Το χωριό - φρούριο, προβλέπεται απο το σχεδιασμό του προγράματος, ότι θα καταλαμβάνει έκταση 12.141 τετρ. χλμ.

Την μέχρι τώρα χρηματοδότηση του έργου, σε μεγάλο βαθμό, έχει αναλάβει η βιοτεχνία όπλων III ARMS, πέραν των συνεισφορών των όποιων ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ, εδω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: