Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ!

Συνάντηση με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων είχε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος. Κατα την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από θέματα σχολικής στέγης της περιοχής και συμφώνησαν να συνεργαστούν ακόμη πιο στενά και συντονισμένα για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο ο Γενικός Διευθυντής Έργων του οργανισμού, Λεωνίδας Θεοτοκάτος, μίλησε με θερμά λόγια για το δήμο Παύλου Μελά και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει η συμπαράσταση του οργανισμού στη δρομολόγηση των προβλημάτων. Ενώ απο την μεριά του ο κ. Παπαδόπουλος, δήλωσε πως απο την μεριά του Δήμου ''Αξιοποιούμε όλο το δυναμικό του δήμου και βρισκόμαστε σε συνεχή, ζωντανή και πρακτική συνεργασία με τον Οργανισμό προκειμένου να δώσουμε λύση στα προβλήματα των παιδιών. Η κεντρική εξουσία, ωστόσο, δίνει ψίχουλα για νέα σχολικά κτίρια''.



Στην συνέχεια, ο δήμαρχος του Παύλου Μελά, ανάφερε πως: ''Η Πολίχνη έχει το μεγαλύτερο ποσοστό διπλοβάρδιας στο πολεοδομικό συγκρότημα και θα πρέπει να εξαλειφθεί άμεσα. Για αυτό καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ανακατανομή πόρων προκειμένου να καθιερωθεί και σε όλα τα σχολεία της Πολίχνης ο πρωινός κύκλος. Μαζί με τις τεχνικές μας υπηρεσίες προετοιμαζόμαστε με σταθερά βήματα για τη νέα διαχειριστική περίοδο του ΕΣΠΑ ώστε να εντάξουμε σ΄ αυτό νέες σχολικές μονάδες'' και πως τώρα στόχος του Δήμου είναι ''να λύσουμε μια και καλή το πρόβλημα σχολικής στέγης στην Πολίχνη''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: