Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Η στήλη της γεύσης - Σνίτσελ γαλοπούλας


της Μαγείρισσας

Υλικά:
Φιλέτα  γαλοπούλας (ανάλογα την προτίμησή σας)
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
3 αυγά
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Πλένετε τα φιλέτα και τα ανακατεύετε σε ένα μπολ τα αυγα και σε 2 πιάτα ρηχά βάζετε στο ένα την φρυγανιά και στο άλλο το αλεύρι.
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και ένα ένα τα βουτάτε στο αυγό ,και μετά τα τυλίγεται με το αλεύρι  και το βουτάτε στο αυγό και τέλος το τυλίγουμε στην φρυγανιά.

Στην συνέχεια τα τηγανίζετε σε λάδι σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά γυρνώντας τακτικά τα σνίτσελ και μετά σε πιο δυνατή θερμοκρασία για να γίνουν τραγανά .Συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές ,πουρέ η ρύζι, και σαλάτα πάντα.

Καλή σας όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: