Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Η Boeing στηρίζει την βρετανική εφεδρεία


Η γνωστή βρετανική εταιρεία Boeing είναι πλέον και επίσημα μια απο τις 300 επιχειρήσεις οι οποίες υπέγραψαν το Συμβόλαιο των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων στο οποίο περιλαμβάνονται ευνοϊκές ρυθμίσεις, όσον αφορά θέματα πρόσληψης προσωπικού, παροχής υπηρεσιών και προνομίων των εν λόγο εταιριών προς το προσωπικό, μόνιμο και έφεδρο των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.

«Ένα μεγάλο ποσοστό του εργατικού μας δυναμικού προέρχεται απο τον χώρο της βρετανικής εφεδρείας. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουμε αναγνωρίσει την πραγματική αξία και των πλούτο των δεξιοτήτων και των εμπειριών που μεταβιβάζει στο προσωπικό μας η εκπαίδευσή του στις ένοπλες δυνάμεις. Η υπογραφή μας σε αυτό το συμβόλαιο δεν αφορά μόνο την δέσμευσή μας προς τους εργαζομένους μας αλλά για το σύνολο της συνεργασίας με τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις» τόνισε σε δήλωσή του ο Διευθύνων σύμβουλος της Boeing, David Pitchforth.

Απο την μεριά του ο Υπουργός Εφεδρείας, Julian Brazier τόνισε πως: « οι ένοπλες δυνάμεις μας αξίζουν την μεγαλύτερη υποστήριξη απο όλους μας. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες την βρετανικής πολεμική βιομηχανίας να βρίσκεται σε αυτόν τον δρόμο υπογράφοντας αυτή την συμφωνία, αναγνωρίζοντας έτσι την σημαντική συνεισφορά των στελεχών των ενόπλων μας δυνάμεων στην βρετανική κοινωνία». 

Ολόκληρο το κείμενο της συμφωνίας Boeing - Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων: ΕΔΩ

Οι εταιρίες που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: