Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση εργασίας των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά


Συνάντηση εργασίας με τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παύλου Μελά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 στο Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης". Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το εγχειρίδιο ενεργειών πολιτικής προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά, το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των εθελοντικών ομάδων και η συνεργασία στα θέματα εκπαίδευσης των εθελοντών, αλλά και των απλών πολιτών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πρασίνου Σάκης Λαζαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Καρατζούνης, ο Διευθυντής Περιβάλλοντος-Καθαριότητας και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Αλέξανδρος Χατζηλιάδης, ο Ματθαίος Καϊσίδης συντονιστής γραφείου Πολιτικής Προστασίας και εκπρόσωποι από την ΕΠΟΜΕΑ ΕΛΛΑΣ, ΕΠΟΜΕΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΛΕΦΕΔ, ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

Η συνάντηση άφησε χρήσιμα συμπεράσματα και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα όπου και θα συνταχθεί το καλεντάρι δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: