Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Φεστιβάλ Παιδείας στον Παύλο Μελά!

proskllisi festival paideias_1.jpg













Αφιερωμένο στην αλληλεγγύη είναι το φετινό Φεστιβάλ Παιδείας που θα πραγματοποιηθεί απο τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 8 μμ.,  στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Κατα την διάρκεια του Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν 50 σχολεία σε 90 εκδηλώσεις (θεατρικά, χορευτικά, εικαστικά και άλλες δημιουργίες). 



Όπως σημειώνει και ο Δήμαρχος του Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος: "το σημαντικότερο είναι ακριβώς πως είναι αφιερωμένο στην αλληλεγγύη, και αυτό είναι που του δίνει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία. Η αλληλεγγύη μια πολύτιμη αξία παραμελημένη τα τελευταία χρόνια επανέρχεται σήμερα αναγκαία όσο ποτέ. Πρέπει να βρούμε τρόπους να σταθούμε κοντά ο ένας στον άλλον για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι όλοι μαζί. Να πιαστούμε από το χέρι και να απλώσουμε το χέρι. Να δούμε την αλληλεγγύη ως έναν τρόπο για να γίνει η ανάγκη μας δύναμη! Εύχομαι το φετινό φεστιβάλ να μας φέρει σε επαφή με ξεχασμένες ανθρώπινες αξίες που αποτελούν όμως απαραίτητα στοιχεία της επιβίωσης μας και εύχομαι επίσης κάθε επιτυχία στη μεγάλη προσπάθεια όσων συμμετέχουν σ΄ αυτό και το στηρίζουν".

Αναλυτικά το πρόγραμμα το φεστιβάλ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: