της «Μαγείρισσας»
Υλικά:
1 κιλό αρνίσιο μπούτι κομμένο σε μερίδες
1/2 ποτήρι κρασί
μισό λεμόνι (το χυμό του)
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι σε μια κατσαρόλα. Αφού έχουμε πλύνει το μπούτι και το έχουμε αλατοπιπερώσει, το τσιγαρίζουμε και αυτό. Όταν ροδίσει προσθέτουμε το κρασί και το λεμόνι και το αφήνουμε να πάρει βράση και προσθέτουμε νερό.
Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει και να «δέσει» με την σάλτσα του. Σερβίρετε με ρύζι ή με τηγανιτέ πατάτες.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου