Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η στήλη της γεύσης - Ομελέτα με σπανάκι


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:

  • 250 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 4 αυγά
  • Μμισό ποτήρι γάλα
  • 50 γρ παρμεζάνα
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση:

Σωτάρετε τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι σε αντικολλητικό τηγάνι. 

Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε ή γυρίζετε την ομελέτα και πασπαλίζετε την τριμμένη παρμεζάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: