της «Μαγείρισσας»
Υλικά:
- 250 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 4 αυγά
- Μμισό ποτήρι γάλα
- 50 γρ παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Σωτάρετε τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι σε αντικολλητικό τηγάνι.
Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε ή γυρίζετε την ομελέτα και πασπαλίζετε την τριμμένη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου