Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η στήλη της γεύσης - Αυγά με λιωμένη φέτα


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:
200 γρ. φέτα (όχι πολύ αλμυρή)
2 αυγά βιολογικά
1 κ. γλυκού ελαιόλαδο
πιπέρι καγιέν
θυμάρι

Εκτέλεση:
Βάζετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτοντας ταυτόχρονα το θυμάρι για να πάρει άρωμα. Ρίχνετε τη φέτα στο τηγάνι θρυμματισμένη και μαγειρεύετε μέχρι να λιώσει.

Μόλις λιώσει τη βάζετε σε ένα πύλινο σκεύος και αμέσως σπάτε από πάνω τα δύο αυγά. Προσθέτετε το πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνουν τα αυγά. Τα βγάζετε απο την φωτιά και σερβίρετε.

Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: