Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

The Soldiers: Μια σειρά ντοκιμαντερ του αμερικανικού ΓΕΣ για το τι θα πει στρατιώτης


Απο αυτόν τον μήνα και μέχρι τον Μάιο, το αμερικανικό ΓΕΣ θα παρουσιάζει στο κανάλι του στο youtube, στο Defense TV και στο new Soldiers webpage την μίνι σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Στρατιώτες».

Στόχος τη συγκεκριμένης σειράς ειναι να παρουσιάσει την εκπαίδευση, την προετοιμασία και την δράση των Αμερικανών στρατιωτών στις διάφορες αποστολές τους. Οι δεξιότητές τους, η δέσμευσή τους και ο χαρακτήρας τους θα καταδειχθούν στο κοινό με αυτα τα ντοκιμαντέρ, τονισε απο την μεριά του ο υποστράτηγος Malcolm B. Frost, επικεφαλής  Δημοσίων σχέσεων του αμερικανικού στρατού.

Το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν αφορά την πορεία ενός πληρώματος Μ-1 οπου καταδεικνύεται το επίπεδο ετοιμότητας, εκπαίδευσης του πληρώματος.

Τα επόμενα επεισόδια έχουν να κάνουν με: Μάρτιος - Best Medic: παρουσιάζει την πορεία δυο στρατιωτών που διαγωνίζονται στο  Army Best Medic competition στο Camp Bullis, Texas.

Απρίλιος - θα αναφέρεται στην πορεία ενός βετεράνου απο την ενεργό υπηρεσία στην πολιτική ζωή.

Μάιος - Θα παρουσιάσει το έργο και την δράση της εθνοφρουράς της Νέας Υόρκης και τη συνεργασία με την εκει αστυνομία με στόχο την υπεράσπιση των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: