Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Η.Π.Α: Αυξάνεται η διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης οπλίτη του αμερικανικού πεζικού


Ο αμερικανικός στρατός απο το 2019 θα αυξήσει την βασική εκπαίδευση του πεζού μαχητή απο της 14 εβδομάδες, που ισχύει μέχρι σήμερα, στις 20 με 22 εβδομάδες. Στόχος αυτης της αύξησης στην εκπαίδευση του Αμερικανού πεζού μαχητή είναι η αύξηση της πολεμικής ετοιμότητας του στρατιώτη, καθιστώντας τον πιο μάχιμο και αξιόμαχο πρωτού πραγματοποιήση την πρώτη του μετάθεση ή ακόμα και την πρώτη του πολεμική συμμετοχή.

Σε αυτή την νέα εκπαιδευτική δομή θα δωθεί έμφαση στην εκπαίδευση του Αμερικανού πεζικάριου πάνω στην ατομική τακτική και στην πολύ καλή σχέση που πρέπει να έχει με το όπλο του οσο και με τα πολυβόλα και τα ομαδικά οπλά. Επίσης, θα δωθεί έμφαση σε τακτικές μάχης ομάδας πεζικού, ημέρα και νύχτα, όπως και σε μαθήματα προσανατολισμού. Επίσης θα προστεθούν και εκπαιδευτικά αντικείμενα που αφορούν στα τεχνικα χαρακτηριστικά και στην οδήγηση των οχημάτων μαχης και μεταφοράς προσωπικού που χρησιμοποιεί τώρα ο αμερικανικός στρατός.

Η συγκεκριμένη ανανέωση πάνω στην εκπαίδευση του Αμερικανού πεζού θα φέρει και παράπλευρες αλλαγές, όπως η αλλαγή του επιπέδου διαβίωσης στο κέντρο εκπαίδευσης/ σχολής πεζικού του αμερικανικού στρατού, το οποίο θα υποχρεωθεί να αυξήσει το δυναμικό του απο 5 που έχει τώρα, σε 8 νέα τάγματα.

Ο νέος εκπαιδευτικός κανονισμός θα ξεκινήσει των Ιούλιο ως εκπαίδευση 21 εβδομάδων. Μάλιστα προβλέπεται να επεκταθεί και στα υπόλοιπα οπλα- σώματα του αμερικανικού στρατού.
Για περισσότερες πληροφορίς μπορείτε να δείτε ολοκληρη την ανακοίνωση του αμερικανικού στρατού ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: