Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ!


Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρα για την Μετανάστευση αλλά και του γενικότερου χριστουγεννιάτικου κλίματος, στις 17 Δεκεμβρίου, ο δήμος Νεάπολης - Συκεών,  μαζί με την αρρωγή του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής, του Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας και του Συμβούλιου Ένταξης Μεταναστών του δήμου Νεάπολης-Συκεών διοργανώνει εκδήλωση με τον τίτλο: ''Γεύσεις πολιτισμού''.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσεις  οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να… ταξιδέψουν γευστικά σ’ όλο τον κόσμο και σε διαφορετικές κουλτούρες, δοκιμάζοντας νόστιμα, παραδοσιακά εδέσματα πολλών χωρών, επίσης θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία της καθηγήτριας του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΑΠΘ, επιστημονική υπεύθυνη εκ μέρους του πανεπιστημίου για το Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας του δήμου, Σούλα Μητακίδου, με θέμα την μετανάστευση.

Τέλος θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τη μετανάστευση και θα γίνουν παρουσιάσεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες από τους σπουδαστές του Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας.

Η όλη εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 7.00 το απόγευμα, στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Βενιζέλου 125, δημαρχιακό κατάστημα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: