Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

 
Με συνθήματα ''ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ'' και ''ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ'', μέλοι πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικών και Δημοσίου Τομέα μαζί με μέλη του ΠΑ.ΜΕ, συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην Τσιμισκή, μπροστά απο το ''FOKAS'' και εν συνεχεία πραγματοποίησαν πορεία μέσω της οδού Τσιμισκή στη συμβολή της οδού Ερμού με την πλατεία Αριστοτέλους.
 
Οι διαδηλωτές προχώρησαν σε αυτή τους την πράξη καθώς αντιδρούν στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης με την οποία επιτρέπει στα καταστήματα να μείνουν ανοιχτά δύο Κυριακές αντι για μία που συνηθιζόταν, κατα την περίοδο των γιορτών.
 
 
Επίσης, θεωρούν πως με αυτό το νομοσχέδιο προωθείται άνοιγμα των καταστημάτων 7 Κυριακές τον χρόνο και για καταστήματα μικρότερα των 250 τ.μ, ελεύθεριο ωράριο για όλες τις Κυριακές και πιστεύουν πως εντάσεται σε ένα ''σχέδιο με στόχο την αναθεώρηση όλων των εργασικών δικαιωμάτων συνολικά''.
 
Η πορεία, να τονίσουμε εδώ συνεχίστηκε χωρίς έκτροπα αν και προκλήθηκε κυκλοφοριακό '' κομφούζιο'' στους δρόμους Ερμού, Τσιμισκή και των γύρω στενών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: