Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ!


Στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσου το οποίο θα μετατραπεί σε χωριό των χριστουγέννων,(έκταση 15 στρεμμάτων) για έναν μήνα, απο το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου,οι μικροί και οι ...μεγάλοι πολίτες του Παύλου Μελά, θα μπορούν να χαρούν τα ''Μαγικά Χριστούγεννα'' που υπόσχεται να τους προσφέρει ο δήμος Παύλου Μελά.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά ,θα ανάψει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου,δίνοντας ταυτόχρονα το έναυσμα των γιορτινών εκδηλώσεων, κατα την διάρκεια των οποίων μεσά στο στρατόπεδο, με ελεύθερη την είσοδο, θα έχουν την ευκαιρία:

να περιηγηθούν στα σπιτάκια του μαγεμένου δάσους αναζητώντας το σπίτι του Άγιου Βασίλη, το ταχυδρομείο του και το σπιτάκι των ευχών


να βάψουν τις φατσούλες τους με face painting από εξειδικευμένο προσωπικό
να συμμετάσχουν μαζί με «ξωτικά» σε παιχνίδια με ειδικευμένες παιδαγωγούς

να ζυμώσουν στο εργαστήρι των χριστουγεννιάτικων κουλουριών
να κρεμάσουν τις ευχούλες τους στο σπιτάκι των ευχών
να
παρακολουθήσουν τις παραστάσεις των κλόουν, των ξυλοπόδαρων καθώς και κουκλοθέατρο.
 
Επιπλέον, στον χώρο θα υπάρχουν δραστηριότητες όπως πάρκο φουσκωτών, πισίνα με μπάλες νερού, παιχνίδια και Λούνα Παρκ. Πολιτιστικοί σύλλογοι και εθελοντικές ομάδες θα «ντύσουν» μουσικά τις εκδηλώσεις, κάνοντας ακόμη πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα.
 
 
''Θέλουμε σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές να σκορπίσουμε κέφι και χαμόγελα στους συμπολίτες μας, τονώνοντας το ηθικό τους. Να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία που ψυχορραγεί, διατηρώντας ζωντανό στις καρδιές μας το πνεύμα των Χριστουγέννων ''  δήλωσε χαρακτηριστηκά σε μήνημά του ο δήμαρχος του Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος, που άφησε ασχολίαστο και το θέμα απόδωσης των κλειστών στρατοπέδων  στους δήμους:
 
'' Για άλλη μια φορά οι δημότες, ο δήμος και οι φορείς της πόλης μπαίνουν στο στρατόπεδο-δίνουν ζωή στα χαλάσματα. Πρέπει τα στρατόπεδα να αποδοθούν άμεσα στις τοπικές κοινωνίες και να μετατραπούν σε χώρους πρασίνου, πολιτισμού και αναψυχής, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων όλων δυτικών συνοικιών''.

Η περιοχή των εκδηλώσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια: