Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ...ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ!

1500_3.jpg



1500 δέματα, με είδη πρώτης ανάγκης(φρούτα, πατάτες,κρεμμύδια λαχανικά, ζυμαρικά, κρέας,γλυκά, ρούχα, υποδήματα, γάλα, παιχνίδια,απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα,ενδύματα και άλλα είδη οικιακού εξοπλισμού), διέμεινε σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και άνεργους το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Παύλου Μελά στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του.


''Η καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού αποτελούν τους κύριους άξονες της δημοτικής μας πολιτικής. Για το λόγο αυτό θωρακίζουμε με κάθε τρόπο όλες τις δομές των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου μας, απαντώντας στο μνημονιακό πόλεμο της φτωχοποίησης που δέχονται τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.Στηρίζουμε τους αδύναμους οικονομικά δημότες μας προστατεύοντας την αξιοπρέπειά τους και εξασφαλίζοντας ένα ανεκτό επίπεδο διαβίωσης. Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι το οξυγόνο που θα κρατήσει ζωντανή την κοινωνία μας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Στην προσπάθεια αυτή, καλούμε όλους να γίνουν αρωγοί και συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας'' δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος.



1500_2.jpgΣτο  Κοινωνικό Παντοπωλείο, μπορούν να συμμετέχουν οικονομικά αδύνατες οικογένειες και πολίτες με χαμηλά εισοδήματα, που είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου και πληρούν τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο.Όλες οι υπηρεσίες του δήμου δέχονται καθημερινά προσφορές από πολίτες,σωματεία και εθελοντές.



1500_1.jpg

Το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" στεγάζεται σε χώρο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 152 και Γιάννη Ρίτσου (Σταυρούπολη) και σε συνεργασία με το δίκτυο εθελοντών του δήμου, εξυπηρετεί κάθε μήνα, περίπου 100 οικογένειες προμηθεύοντας, κάθε μία από αυτές, με πακέτο ειδών πρώτης ανάγκης συνολικού βάρους 50 κιλών.

Πληροφορίες:2310.020.160& 2310.604.904.

Δεν υπάρχουν σχόλια: