Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞΥΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ!


Εξυχνιάστηκε απο το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο φόνος του 35χρονου κοσμηματοπώλη κατα την διάρκεια ληστεία που έγινε στο κοσμηπατοπωλείο του το πρωί της  31-5-2011, στην οδό Πλαστήρα στη Λυκόβρυση.

Δράστες βρέθηκαν να είναι δύο νεαροί ηλικίας 23 και 26 χρονών.

Μάλιστα, ο 23χρονος, συνελήφθη μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος.

Ο φόνος του άτυχου κοσμηματοπώλη έγινε όταν οι δύο δράστες, φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας και κρατώντας όπλα, είχαν μπεί στο κοσμηματοπωλείο του θύματος, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Στην συνέχεια, διέφυγαν με μοτοσυκλέτα, που εγκατέλειψαν στο Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, μαζί με τα κράνη τους και τα όπλα, ένα KALASHNIKOV και ένα πιστόλι MAKAROV . Στη συνέχεια κρύφτηκαν για μερικές μέρες σε σπίτι φίλου τους στη Νέα Μάκρη και τελικά διέφυγαν στην Αλβανία.

Τέλος, πιάστηκαν και δυο νεαροί συνεργοί τους, ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν τους δύο δράστες στη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: