Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ!


Σε ψυχολογικά αντίποινα κατά βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, προχώρησε 34χρονος στρατιωτικός, που υπηρετεί στην Αυλώνα, με αφορμή το γεγονότος της περικοπής του μισθού του.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι δέχτηκε μήνυμα στο προσωπικό του e-mail, με απειλητικό περιεχόμενο, για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.

Μετά απο ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών του μηνύματος, προέκυψε ότι  εστάλη από διαδικτυακή σύνδεση ξενοδοχείου, σε προάστιο της Αθήνας.

Σε επιτόπια έρευνα, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς παρουσία Εισαγγελέα, ταυτοποιήθηκε ότι ο 34χρονος, οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο, είναι ο αποκλειστικός κάτοχος και διαχειριστής της θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την οποία εστάλη το επίμαχο μήνυμα.

Τέλος, κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις και έχει σχηματισθεί δικογραφία ενεντίον του 34χρονου, για απειλητικό μήνυμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: