Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου του Δήμου του Παύλου Μελά, Διαμαντή Παπαδόπουλου, προς διαγωνιζόμενους μαθητές.



Αγαπητοί μαθητές/τριες,


Ξεκινά αύριο μια σημαντική δοκιμασία για όλους σας. Μια προσπάθεια εισόδου στα Πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ της χώρας. Οι εξετάσεις αυτές είναι ένα 100άρι στη ζωή που είναι ένας μαραθώνιος. Η ζωή δεν είναι μια στιγμή, είναι γεμάτη ευκαιρίες για αυτούς που θέλουν και προσπαθούν. 
 
Δυστυχώς το σύστημα κάνει αυτήν την πρόκληση των νέων ανθρώπων μια δοκιμασία τόσο γι αυτούς όσο και για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Είναι σημαντικό τις ημέρες που έρχονται να οπλιστείτε με σωματική - ψυχική δύναμη και κουράγιο.
 
Ύψιστο καθήκον όλων είναι η δημιουργία κλίματος ηρεμίας για την ολοκλήρωση της κοπιώδους προσπάθειάς σας. 
 
Γι' αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές οι οποίοι με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη στάθηκαν κοντά σας όλα αυτά τα χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αφήνοντας στην άκρη τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν και τα προβλήματα υποχρηματοδότησης της εκπαίδευσης. 
 
Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ο τομέας της παιδείας θα συνεχίσει να αποτελεί βασική προτεραιότητα του δήμου μας. Με την δημιουργία 9 νέων σχολικών κτιρίων στο δήμο Παύλου Μελά βάζουμε τέλος στη διπλοβάρδια, αλλάζοντας το εκπαιδευτικό τοπίο των Δυτικών συνοικιών.
 
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και ο δρόμος της ζωής σας να είναι γεμάτος ευκαιρίες και προσκλήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: