Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ανταλλαγές νέων και Θέατρο Σκιών!


Την δράση ''Ανταλλαγές Νέων Lights , Shadows. Action", του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ''Νέα Γενιά σε Δράση'', θα υλοποιήσει το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση "A Smile Association"  της Ρουμανίας.

Στόχος της δράσης είναι η γνωριμία 36 νέων, από 18 έως 25 ετών, από διαφορετικές Χώρες, με την μέθοδο της μη-τυπικής μάθησης, ώστε να έρθουν σε επαφή με το Θέατρο Σκιών. Βάσει των κανόνων του προγράμματος, θα πρέπει να υπάρχει ίση κατανομή των φύλων στην ομάδα, που θα αποσταλεί στην Ρουμανία. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 24 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2013, στο Bacau της Ρουμανίας. Η διαμονή και η διατροφή, κατά την διάρκεια της ανταλλαγής, καλύπτεται 100% και τα έξοδα ταξιδιού, καλύπτονται κατά 70% από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ''Νέα Γενιά σε Δράση''. Η γλώσσα εργασίας είναι τα Αγγλικά.

 Στην δράση θα συμμετάσχουν 36 νέοι (έξι από κάθε χώρα). Οι χώρες που συμμετέχουν είναι οι εξής: Ρουμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα ,Τουρκία και Πολωνία .
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο 2310 703 702 και στο infocenter@kordelio-evosmos.gr. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 10/06/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: