Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

''Κατάληψη'' στο δημαρχείο του Παύλου Μελά!


''Κατάληψη'' στο δημαρχείο του Παύλου Μελά, έκαναν 25 παιδιά του 7ου νηπιαγωγείου Σταυρούπολης, το πρωί της Παρασκευής (24/05). Οι μικροί μαθητές, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους και τους γονείς τους ,επισκέφθηκαν το δήμαρχο ο οποίος και τους ξενάγησε στους χώρους του δημαρχείου.

''Η σημερινή παρουσία των μικρών παιδιών ομόρφυνε τους χώρους του δημαρχείου. Τέτοιες ζωντανές συζητήσεις με κάνουν πιο αισιόδοξο για το μέλλον αυτής της χώρας. Η νέα γενιά δείχνει και ευαισθητοποιημένη και συνειδητοποιημένη. Όλοι μας πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού αυτό το τρυφερό κομμάτι της κοινωνίας. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας, η ελπίδα μας'' δήλωσε ο δήμαρχος του Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, μετα το πέρας της επίσκεψης των μικρών επισκεπτών.

episkepsi_mathitwn_1.jpg
Τα παιδιά, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και τις υπηρεσίες του. Αμέσως μετά, τραγούδησαν και ζήτησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον τομέα ανακύκλωσης. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος του Παύλου Μελά, απάντησε στις απορίες των μαθητών και τους υποσχέθηκε, ότι μέχρι το 2015 θα κατασκευαστούν 3 νέα νηπιαγωγεία. Πρόκειται για το 24ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης, το 11ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο Πολίχνης και το 13ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης. Τους ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι πολύ σύντομα, θα δημιουργηθούν δημοτικοί λαχανόκηποι στην περιαστική ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: