Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η Νεάπολη υποδέχεται το Καλοκαίρι!



Εκδηλώσεις για την υποδοχή του Καλοκαιριού θα πραγματοποιηθούν απο τους παιδικούς σταθμούς και των Κέντρων Δημιουργηκής Απασχόλησης Ατόμων με ειδικές Ανάγκες του  Δήμου Νεάπολης- Συκεών.

Συγκεκριμένα, οι γιορτινές εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών του Δήμου, έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων (Δημοκρατίας 8), την Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών (Καρόλου Κουν 7) και την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα στο Ανοικτό Θέατρο Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη).

Ενώ, την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους ενόψει καλοκαιριού, πραγματοποιούν τα παιδιά, οι νέοι και οι εκπαιδευτές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Μια  αθλητική και μουσική εκδήλωση στην οποία μάς προσκαλούν για να υποδεχτούμε με αισιοδοξία το αγαπημένο μας καλοκαίρι, ενώ τα μέλη του Συλλόγου Οικογενειών ΑμεΑ Συκεών θα μας φιλέψουν γευστικά εδέσματα.
Η γιορτή θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στη Σάλα του Κλειστού Γυμναστηρίου Γ.Γεννηματά Συκεών (Αντωνίου Τρανού 26).

Απο την μεριά του ο Δήμος Νεάπολης Συκεών, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
''Η δημοτική αρχή και το εκπαιδευτικό προσωπικό προσκαλούν όλους τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους, να διασκεδάσουν μαζί με τα παιδιά και δεσμεύονται να συνεχίσουν να εργάζονται με αφοσίωση για την καλή τους πρόοδο, τη διαπαιδαγώγηση, την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργική απασχόλησή τους''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: