Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πετυχημένος ο Λαικός δρόμος!

laikos_dromos_2013_7.jpg














Με σύνθημα "τρέχω γιατί αντέχω", 6 διαδρομές των 5.000 και 1.000 μέτρων, που χαράχτηκαν με αγωνιστικά και συμμετοχικά κριτήρια, προκειμένου να ανταποκρίνονται σε όλες τις ηλικίες των συμμετασχόντων και την συμμετοχή πάνω από 300 πολίτες, κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαίου, με μεγάλη επιτυχία ο 1ος λαικός δρόμος που διοργάνωσε ο δήμος του Παύλου Μελά.

laikos_dromos_2013_5.jpg



















O Δήμαρχος Παύλου Μελά και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, μάλιστα, σε μύνημά τους ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του 1ου λαϊκού δρόμου. ''Τους εργαζόμενους στο τμήμα αθλητισμού και όσους εθελοντικά προσέφεραν με ζήλο τις υπηρεσίες τους. Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν αυτοί που με την άμεση ανταπόκρισή τους έκαναν εφικτή τη διεξαγωγή του αγώνα. την Πρόεδρο του Δικτύου Εθελοντών και δημοτική σύμβουλος, Σπυριδούλα Αδαμοπούλου, και οι εθελοντές του Δικτύου με τη Φιλοζωική Εταιρεία για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
-τον Ερυθρό Σταυρό για την ιατρική κάλυψη του αγώνα.
 την εταιρεία εμφιάλωσης νερών Σουρωτή και τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και Deal για τα νερά που προσέφεραν.
laikos_dromos_2013_3.jpg
 
Τέλος τους εκατοντάδες συμμετέχοντες, άντρες γυναίκες παιδιά, οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό απόλαυσαν τη διαδρομή τρέχοντας ή κάνοντας περίπατο''.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: