Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Και οι 50 ήταν Άριστοι!





Υψηλές επιδόσεις πέτυχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και οι τελειόφοιτοι των λυκείων του δήμου Νεάπολης-Συκεών καθώς και οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας.
Αυτό φαίνεται απο την ανακοίνωση των βαθμολογιών και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Γραφείο Παιδείας του δήμου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έουν ως εξής:

► στο 1ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης, οι υποψήφιοι ήταν 191, ενώ 10 μαθητές αρίστευσαν συγκεντρώνοντας βαθμό πρόσβασης πάνω από 18! Οι τρεις πρώτοι είναι η Ευτυχία Στουγιαννούδη (του Δημητρίου), θεωρητικής κατεύθυνσης, με βαθμό πρόσβασης 19,7, ο Στυλιανός Στουκούδης (του Δημητρίου), θεωρητικής κατεύθυνσης, με 18,98 και η Δήμητρα Κατσαμάκη (του Αθανασίου), θεωρητικής κατεύθυνσης, με 18,87.

► στο 1ο Γενικό Λύκειο Πεύκων, οι υποψήφιοι ήταν 132, ενώ 15 μαθητές συγκέντρωσαν βαθμό πρόσβασης πάνω από 18. Πρώτος είναι ο Χρήστος Καλέμος (του Γιαννακού), θεωρητικής κατεύθυνσης, με βαθμό πρόσβασης 19,20, δεύτερη η Μαρία Θέου (του Δημητρίου), θεωρητικής κατεύθυνσης, με 18,92, ενώ στην τρίτη θέση είναι η Αντωνία Δημητριάδου (του Γεωργίου), θεωρητικής κατεύθυνσης, και ο Κωνσταντίνος Στράκας (του Δημητρίου), επίσης θεωρητικής κατεύθυνσης, με βαθμό πρόσβασης και οι δύο 18,77. Στη θετική κατεύθυνση ξεχώρισαν η Αικατερίνη Τσακίρη (του Θεοχάρη) με βαθμό πρόσβασης 18,33, η Μαρία Στάθη με 18,33 και η Ιωάννα Βαγιωνή (του Παναγιώτη) με 18,32.

► στο Πειραματικό Λύκειο Νεάπολης, οι υποψήφιοι ήταν 60. Πρώτοι στη θεωρητική κατεύθυνση είναι η Δανάη Νικολάου (του Γεωργίου) με βαθμό πρόσβασης 18,42 και ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (του Κωνσταντίνου) με 18,4. Στη θετική κατεύθυνση, η Σταυρούλα Τζιμούλια (του Ιωάννη) με 18,63 βαθμό πρόσβασης και η Χριστίνα Τζιώτζιου (του Αλέξανδρου) με 18,3. Στην τεχνολογική κατεύθυνση, ο Κυριάκος Κωνσταντίνου (του Τραϊανού) με βαθμό πρόσβασης 18,79 και ο Χρήστος Παπαδόπουλος (του Γεωργίου) με 18,72.

► στο 2ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης, οι υποψήφιοι ήταν 233, από τους οποίους αρίστευσαν εννέα μαθητές με βαθμό πρόσβασης 18 και πάνω. Πρώτος στον κατάλογο ο Ιωάννη Μυρίδης (του Πέτρου) με 19,28 στη θεωρητική κατεύθυνση, και ακολουθούν: Δέσποινα Ζιάνα του Μιλτιάδη (18,8), Βασιλική Χατζηθεοχάρη του Θεοχάρη (18,8) και Ανδρομάχη Σδούκου του Γεωργίου (18,77). Στη θετική κατεύθυνση ξεχωρίζει ο Γιώργος Γιαλαμούδης του Αθανασίου με βαθμό πρόσβασης 18,58 και στην τεχνολογική ο Κωνσταντίνος Σαρηγιαννίδης του Αλέξανδρου με 19,08.

► στο 1ο Γενικό Λύκειο Συκεών, οι υποψήφιοι ήταν 132. Πρώτος είναι ο Βασίλειος Καραπατσιάς (του Δημητρίου), τεχνολογικής κατεύθυνσης, με βαθμό πρόσβασης 18,8, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Κεραμάρης (του Δημητρίου), τεχνολογικής κατεύθυνσης, με 18,3 και τρίτη η Αναστασία Ταγάρα (του Αποστόλη), θεωρητικής κατεύθυνσης, με 18,28.

►στο 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών, οι υποψήφιοι ήταν 181. Το μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης 19,07 συγκέντρωσε ο Ορέστης Βούλγαρης (του Κωνσταντίνου), θεωρητικής κατεύθυνσης. Δεύτερη είναι η Εριέττα Καρυπίδου (του Θεοφύλακτου), θετικής κατεύθυνσης, με βαθμό πρόσβασης 18,93, ακολουθούν ο Αστέριος Αραμπατζής (του Αντωνίου), θετικής κατεύθυνσης, με 18,90, η Χριστίνα Ανανιάδου (του Στεφάνου), τεχνολογικής κατεύθυνσης, με 18,86, ο Ευάγγελος Ιατρού (του Ζηνοβίου), τεχνολογικής κατεύθυνσης, με 18,82, η Αικατερίνη Λαζαρίδου (του Γρηγορίου), θεωρητικής κατεύθυνσης, με 18,80 και η Βαΐα Βασιλειάδου (του Βασιλείου), θεωρητικής κατεύθυνσης, με βαθμός πρόσβασης 18.

► στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Νεάπολης, οι υποψήφιοι ήταν 134 και το ποσοστό επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις άγγιξε το 60%, με ιδιαίτερα υψηλές επιδώσεις να καταγράφονται στον τομέα Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, και τέλος

► στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Συκεών, οι υποψήφιοι ήταν 66 και το ποσοστό επιτυχίας τους 40%.



Τα θερμά συγχαρητήριά της στους επιτυχόντες εξέφρασε και η δημοτική αρχή του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, καθώς προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών. ''Είμαστε υπερήφανοι για τους άξιους μαθητές μας, στην πρόοδο και την προκοπή των οποίων επενδύουμε κάθε μας δύναμη, ιδιαίτερα τη δύσκολη και περίπλοκη εποχή που διανύουμε και έχει επηρεάσει την πλειονότητα των οικογενειών των συμπολιτών μας'', επισημαίνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, και προσθέτει: ''Καταβάλλουμε μέγιστη προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε σε όλους τους νέους την πρόσβαση σε ποιοτικές συνθήκες μάθησης, ανάπτυξης της κριτικής σκέψης και κοινωνικοποίησης. Ενισχύουμε τη δημόσια εκπαίδευση, αποκτούμε χώρους που προορίζονται για σχολική χρήση μαχόμενοι κάθε είδους συμφέροντα, κατασκευάζουμε υπερσύγχρονα και βιοκλιματικά σχολεία, ανασχεδιάζουμε παιδαγωγικά κτίρια και αυλές, υλοποιούμε προγράμματα δημιουργικότητας και ψυχαγωγίας για τους μαθητές''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: