Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Σύσκεψη για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης



Σύσκεψη, ύστερα από πρωτοβουλία του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου,
πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, με εκπροσώπους  των φορέων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα της σύσκεψης και ομόφωνο συμπέρασμα όλων των συμμετεχόντων ήταν ότι ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πρέπει να μπει σε διαδικασία επανεκκίνησης.

Σε δήλωση του μάλιστα, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, επισήμανε ότι: ''Χαίρομαι, γιατί σήμερα, μέσα από έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, διαπιστώθηκε ομόφωνα η αδήριτη ανάγκη ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης να κάνει “restart”. Γιατί αυτό που έχει σημασία είναι μέσα από την ενότητα των φορέων, η Θεσσαλονίκη να είναι κερδισμένη. Το γεγονός ότι υπάρχει καλή διάθεση με κάνει να αισιοδοξώ, γιατί πάνω από όλα μας ενώνει το όραμα και η προοπτική για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη, μια Θεσσαλονίκη που θα μπει στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού και θα προσελκύει κάθε χρόνο διαρκώς όλο και περισσότερους τουρίστες''.

Τα σημερινά μέλη του Δ.Σ. του Ο.Τ.Θ. (ΠΚΜ, Δήμος Θεσσαλονίκης, Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, ΔΕΘ-Ηelexpo, ΕΒΕΘ, ΠΕΔ, ΟΛΘ και Ε.Ξ.Θ), πρόκειται να συνεδριάσουν σύντομα, με κύριο θέμα συζήτησης την εκλογή νέου προεδρείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: