της «Μαγείρισσας»
Υλικά:
250γραμμ. βούτυρο
200 γραμμ. Ζάχαρη
2 φακελάκια βανίλια
5 αυγά
500 γραμμ αλεύρι
5 γραμμ μπέικιν πάουντερ
400 ml γάλα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά, την ζάχαρη, και το βούτυρο μετά προσθέτετε τις βανίλιες, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και στο τέλος το γάλα και στην συνέχεια, αν έχετε, το μείγμα το βάζετε σε μια βαφλιέρα ή σε κάποιο αντικολλητικό τηγάνι και με λίγο λάδι τις τηγανίζετε σαν τηγανίτες και τις σερβίρετε με παγωτό, με μερέντα ή σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου